Bastionin kesäteatteri

  

TUTUSTU KESÄTEATTERI-PAKETTEIHIN:

 


 

Me Bastionin Kesäteatterissa 
haluamme tehdä kaikkemme turvallisen
kesäteatterielämyksen varmistamiseksi. 

On ensiarvoisen tärkeää, että teatteriin
saavutaan vain terveenä.

Henkilökuntamme saapuu töihin vain oireettomana
ja samaa edellytämme myös katsojiltamme.
Mikäli lipun ostanut asiakas sairastuu tai edes epäilee altistumista, voi lipun siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja. Riittää, että asiakas on yhteydessä lipunmyyntiimme viimeistään tuntia ennen esityksen alkua.

Asiakaspalvelijamme käyttävät visiiriä tai kasvomaskia.
Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös asiakkaille. Kyseessä on suositus, joten emme vaadi tai valvo asiakkaiden kasvomaskien käyttöä.
Kesäteatterialueelta löytyy useita käsidesiannostelijoita.

Noudatamme viranomaisten antamia suosituksia
ja määräyksiä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

 

Hamina Bastioni on peräisin 1700-luvulta. Linnoitusta korjattiin ja uudistettiin voimakkaasti 1790-luvulla, kun koko Kaakkois-Suomen raja linnoitettiin Ruotsia vastaan. Haminan kaupungin arkkitehtitoimistossa 1980-luvun lopulla Keskusbastionin käyttösuunnitelmaa laadittaessa päätettiin, että historiallinen ja ainutlaatuinen alue tulee olla yleisölle avoin.

Linnoituksen kulttuurihistoriallisen voimavaran hyödyntäminen, Hamina Tattoon suosio ja matkailun kehittäminen synnyttivät ajatuksen rakentaa Keskusbastionista vapaa-ajan keskus.

Hamina Bastionissa vanhat linnoitusholvit yhdistyvät uusimpiin tekniikoihin ja palveluihin mutkattomasti, sekä historiaa että asiakasta kunnioittaen. Hamina Bastioni tarjoaa teatterin ystäville arvoisensa puitteet. Tapahtumien näyttämönä linnoitusmaisemassa ovat bastionipiha, lämmitetyt holvit ja tunnelmalliset ravintolatilat. Hamina Bastionin kesäteatteria palvelee Euroopan suurin jännitetty kesäajan katos!


Onnellinen mies Oy on hämeenlinnalainen yritys, joka on erikoistunut viihteellisiin teatterin tuotantoihin, jotka kiertävät ympäri maatamme. Toimittamiimme esityksiin voitte tutustua myös verkkosivuillamme www.iltama.fi.

Kesän 2021 esityksemme Haminan Bastionilla on Syntipukki. Nimekkäät ja kaiken kansan tuntemat näyttelijät naurattavat ja ihmetyttävät Haminassa kesän aikana.

Katsomo on numeroimaton ja se on kokonaan katettu.


Katsomon ensimmäiselle riville on esteetön kulku. Pyörätuolipaikat (avustaja maksuton) ja liikuntarajoitteisten väliaikatarjoilut varataan kesäteatterin omasta lipunmyynnistä.

Ryhmäliput suosittelemme varaamaan kesäteatterin omasta lipunmyynnistä.

Huom! Yleisen turvallisuuden takia emme voi päästää koiria katsomoon.


Parkkipaikat lähialueella:

Esitykset kesäLLÄ 2021


HAMINA BASTIONIN KESÄTEATTERI

Raatihuoneenkatu 12
49400 Hamina
Tietosuojaseloste

 info@bastionteatteri.fi
 050 4520222
Facebook

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti ennakkoon www.lippu.fi tai
lippu.fi-myyntipisteissä sekä ovelta tuntia ennen esitystä.

ONNELLINEN MIES OY

Olemme yritys, joka on erikoistunut viihteellisiin teatterituotantoihin, jotka kiertävät maatamme.