Bastionin kesäteatteri

  

TUTUSTU KESÄTEATTERI-PAKETTEIHIN:

 


 

 

Hamina Bastioni on peräisin 1700-luvulta. Linnoitusta korjattiin ja uudistettiin voimakkaasti 1790-luvulla, kun koko Kaakkois-Suomen raja linnoitettiin Ruotsia vastaan. Haminan kaupungin arkkitehtitoimistossa 1980-luvun lopulla Keskusbastionin käyttösuunnitelmaa laadittaessa päätettiin, että historiallinen ja ainutlaatuinen alue tulee olla yleisölle avoin.

Linnoituksen kulttuurihistoriallisen voimavaran hyödyntäminen, Hamina Tattoon suosio ja matkailun kehittäminen synnyttivät ajatuksen rakentaa Keskusbastionista vapaa-ajan keskus.

Hamina Bastionissa vanhat linnoitusholvit yhdistyvät uusimpiin tekniikoihin ja palveluihin mutkattomasti, sekä historiaa että asiakasta kunnioittaen. Hamina Bastioni tarjoaa teatterin ystäville arvoisensa puitteet. Tapahtumien näyttämönä linnoitusmaisemassa ovat bastionipiha, lämmitetyt holvit ja tunnelmalliset ravintolatilat. Hamina Bastionin kesäteatteria palvelee Euroopan suurin jännitetty kesäajan katos!


Onnellinen mies Oy on hämeenlinnalainen yritys, joka on erikoistunut viihteellisiin teatterin tuotantoihin, jotka kiertävät ympäri maatamme. Toimittamiimme esityksiin voitte tutustua myös verkkosivuillamme www.iltama.fi.

Kesän 2022 esityksemme Haminan Bastionilla on Vaimoni on toista maata. Nimekkäät ja kaiken kansan tuntemat näyttelijät naurattavat ja ihmetyttävät Haminassa kesän aikana.

Katsomo on numeroimaton ja se on kokonaan katettu.


Katsomon ensimmäiselle riville on esteetön kulku. Pyörätuolipaikat (Vammaiskortilla avustaja maksuton) ja liikuntarajoitteisten väliaikatarjoilut varataan kesäteatterin omasta lipunmyynnistä.

Ryhmäliput suosittelemme varaamaan kesäteatterin omasta lipunmyynnistä.

Huom! Yleisen turvallisuuden takia emme voi päästää koiria katsomoon.


Parkkipaikat lähialueella:

Esitykset kesäLLÄ 2022


HAMINA BASTIONIN KESÄTEATTERI

Raatihuoneenkatu 12
49400 Hamina
Tietosuojaseloste

 info@bastionteatteri.fi
 050 4520222
Facebook

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti ennakkoon www.lippu.fi tai
lippu.fi-myyntipisteissä sekä ovelta tuntia ennen esitystä.

ONNELLINEN MIES OY

Olemme yritys, joka on erikoistunut viihteellisiin teatterituotantoihin, jotka kiertävät maatamme.